I dag slipper Peder Losnegård, bedre kjent som Lido endelig ny musikk. Foto: Universal Music Norge
Det ble ingen ny spellemann på Lido. Foto: Universal Music Norge

Lido endelig ute med ny musikk

I dag slipper Peder Losnegård, bedre kjent som Lido endelig ny musikk. «Crazy» er første låt ut fra konseptalbumet som låtskriveren, artisten og produsenten slipper senere i år.

«- «Crazy» er akkurat det første inntrykket jeg ønsker å gi folk av albumet mitt. Det er stort og kompleks, men ærlig og følelsesmessig. Jeg ønsket å kombinere alle de essensielle elementene fra RnB med den massive kraften fra elektronisk musikk. Jeg tror det er meg i et nøtteskall, forteller Lido til Universal Music Norge.
Lido gjorde nettopp en remix av hele albumet til Kanye West, «The Life Of Pablo». Han kokte det ned til en litt over 8 minutters track, «The Life of Peder», som skapte mye oppmerksomhet hos store internasjonale sider som f.eks Complex, The Fader og Hypetrak. Den ble streamet over 500 000 ganger iløpet av en dag.