Morten Pedersen scoret to mål mot Sveio 2. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Morten Pedersen scoret mot Sveio. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Nedstrand vant 7-0

Nedstrand tok i mot Sveio 2 hjemme på kunstgresset i kveld. Det endte med en solid 7-0-seier.

Sveio 2 har så langt fått registrert et 1-5-tap for Bømlo, mens Nedstrand åpnet med 1-1 mot Stegaberg 2.
Det er nå spilt en omgang på Nedstrand stadion og hjemmelaget har full kontroll.
1-0 kom ved Kjell Andreas Lindgren. 2-0 signert Tom Asheim. 3-0 kom på et flott frispark av Morten Pedersen. Olav Runestad scoret det fjerde.
I andre omgang malte hjemmelaget på, og scoret tre til. Pedersen, Asheim og Runestad ble tomålscorere.
– Det var enveiskjøring og bare ukonsentrasjon gjorde at vi ikke scoret flere mål. Morten Pedersen styrte midtbanen og var banens beste. Men det var svak motstand i dag, sier trener Leiv B. Askvig.