Espen Førland og Stegaberg tapte 4-0 for Bogafjell. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Espen Førland og Stegaberg tapte 4-0 for Bogafjell. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Lufta gikk ut av Stegaberg

Stegaberg kom raskt ned på bakken etter seieren over Skjold. Bogafjell vant på rutinen.

Det er stor forskjell på å motivere seg til et slag om Tysvær og det å reise sør til Bogafjell en kald torsdagskveld. det fikk Stegaberg kjenne i går. Uten tre av de beste fra Skjold-kampen ble det en nedtur fra start av.
– 1. omgang kan beskrives som et stor gjesp fra vår side, og lite fungerer. Det var lite sprut i beina til spillerne og den innsatsen vi så mot Skjold var helt fraværende. Bogafjell skapte ikke mye de heller, men går til pausen med 2-0 ledelse, sier trener Dag Frode Tønnesen.

Litt bedre
Etter pause er det litt mer fart i gjestene, men heller ikke det var nok mot et rutinert hjemmelag.
– Første del av 2. omgang er bedre fra vår side. Vi holder mer på ballen og er fullt på høyde i banespillet. Men Bogafjell med mange rutinert spillere har fortsatt et lite overtak. I denne perioden får vi 3-0 i mot oss. Etter dette går all luft ut av oss, og Bogafjell leker seg med ballen de siste 15-20 minuttene. Til slutt blir det 4-0, sier Tønnesen.

Kjedelig
Og Tønnesen og gjengen hadde en tung tur hjem.
– det er alltid kjedelig å tape, men når vi taper mot lag som vi ser i etterkant at vi heilt klart kunne matchet, og tatt poeng fra, så er det irriterende å reise hjem fra Stavanger og vite at vi som lag ikke la ned den innsatsen, duellspillet, entusiasme og spillegleden, som vi vet vi har inne. Vi er nødt til å være 100 prosent tro mot disse punktene i hver kamp skal vi plukke poeng.
Og at det var en hel svart aften beskrives slik fra den spillende treneren.
– Lyspunkt i kampen…? Gode kampballer, det sier vel sitt. Denne kampen må vi bare glemme, og vi må vise allerede i neste kamp mot Vedavåg at dette ikke er vår standard, avslutter en noe dempet Tønnesen.

Rosseland – Djerv 1919 2-2

Spillerbørsen kommer i papiravisen neste uke. Husk å bestille abonnement før 1. mai og du er med i trekningen av en Alexander Søderlund drakt.

Kampfakta

Bogafjell 4 (2)
Stegaberg 0 (0)
Bogafjellbanen
1-0 Magnus Edvardsen (24)
2-0 Arne Askedal (45)
3-0 Magnus Edvardsen (60)
4-0 Mirnas Bjaramovic (70)
Dommer: Jim Ivar Nystad, Lura IL

Disse startet for Stegaberg:
Morten Mæland
Magnus Grindheim
Espen Førland
Dag Frode
Kjetil Bjørkheim
Jan Reidar Tjøsvold
Tor Andre Eskevik
Håkon Mannsåker
Glenn Fjellet
Flemming Skare
Petter Lønning

Benytta reserver: Cisse Nyland, Ørjan Hagland, Terje Kristiansen