Andreas Penne Nygård og Georg Feed på vei mot toppen av Boknafjellet. De fikk tidlig en luke. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Andreas Penne Nygård og Georg Feed på vei mot toppen av Boknafjellet. De fikk tidlig en luke. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Tysværbu til topps på Bokn

Georg Feed gikk helt til topps under dagens Bokn Opp. Han både slo og tok løyperekorden fra Andreas Penne Nygård. – Ikke hver dag vi slår disse fra sør-fylket så dette smakte godt. Var perfekte forhold og da gikk det unna, sier feed, som syklet opp på 17,01 minutter. Agnieszka Janicka, Bogafjell Sykleklubb vant dameklassen

For publikum og en del av syklistene var det mer enn kaldt nok. Men for duoen Feed og Penne Nygård var det mest fokus på å komme først i mål.
– Vi syklet sammen det meste av veien og det var først på de siste 500 metrene jeg merket at han slet litt. Det ble en luke og den holdt helt inn. Det var herlig, for det er ikke hver dag vi slår gjengen fra sør-fylket, smilte Feed.
Imponerte gjorde også Bokn Sykkelklubb sin egen Arne Kalland Olsen. Unggutten tok innpå tetduoen mot slutten.
– Det var en god, men litt kald dag i bakken her. Jeg kom inn i en fin rytme og holdt god fart. jeg hadde ikke sjanse til å følge de to i tene, selv om jeg nok nærmet meg litt. Men å komme på pallen var kjekt, sier 17-åringen.

Agnieszka Janicka, Bogafjell Sykleklubb vant dameklassen med tiden 22,01 foran Anna Rongve, CK Haugaland som ble klokket inn på 24.08.

Janicka	Agnieszka	Bogafjell Sykleklubb

Janicka Agnieszka Bogafjell Sykleklubb

Her er bilder fra rittet: https://tysver-bygdeblad.no/2016/04/30/bokn-opp-2016/

https://tysver-bygdeblad.no/2016/04/30/resultater-bokn-opp/