Tom Asheim har sendt Nedstrand i leiinga. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Tom Asheim og Nedstrand knuste Djerv 19191 2. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Djerv 1919 2 ble lett bytte

Nedstrand vant hele 5-1 mot Djerv 1919 i kveld og har stø kurs for toppen av 7. divisjon.

1-0 kom ved Tjærand Milje som ble spilt gjennom av Rikard Aksland, og satte ballen trygt i mål.
2-0 tar William Aksland seg av, før Rene Wiklund øker til 3-0 etter et innlegg av Tom Asheim. 4-0 kommer etter et langskudd fra Rikard Aksland, som går via motspiller og i mål,
4-0 er også stillingen ved pause.
I 2. omgang er det lenge stille fra Nedstrand helt til Djerv reduserer på straffe, bare for å få en ny i mot da Tom Asheim fastsetter resultatet til 5-1.
Fortjent hjemmeseier på en god dag, hvor dommeren kom i fokus før kampstart. Han fant ikke frem og kampen ble utsatt med 20 minutter. Men fra da av og i 90 minutter handlet det meste om topplaget Nedstrand.