Christian Askeland har nettopp scoret 2-1-målet på en av banens beste, Haugar-keeper Jomar Skrunes. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Christian Askeland har nettopp scoret 2-1-målet på en av banens beste, Haugar-keeper Jomar Skrunes. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

– Ja, vi er best

Skjold er virkelig på en medgangsbølge om dagen. Haugar var ingen målestokk i varmen i Grinde. Etter at Christian Askeland scoret 2-1-målet var kampen kjørt. Det endte med 3-1-seier til Skjold.

– Det er lenge siden vi har hatt en så lang og god medgangsbølge om våren. Dette er utrolig herlig, og spesielt at vi nå også lykkes i lokaloppgjørene. Haugar var egentlig en skuffelse, og det var slett ikke lett for toppscorer Andreas Meling å skape noe som helst i denne kampen. Vi er kjempefornøyd med hvordan vi løste det defensivt.
Berge Ohm og Ole Johannes Stople lekte seg i åpningsminuttene og sto bak en fantastisk 1-0-scoring. En annen tysværbu ordnet 1-1
– Jeg gikk og gikk, og stolte på farten min. Var et viktig mål der og da, men vi er ikke på om dagen. I dag vant et medgangslag mot et motgangslag. Trist for oss, sikkert kjekt for dei, smilte Adrian Stokkeland Tjomsland tappert etter kampen.
Også frakkagjerdbuen John Fredrik Jacobsen fikk en omgang mot Skjold for Haugar.

Null «Ivers»
Steffen Iversen var endelig på banen mot et Tysvær-lag, men fikk svært lite utrettet i varmen. Mens vi ventet på en Iversen-scoring, punkterte Christian Askeland og Jarle Hundsnes kampen.
– Dette var i alle fall en fortjent seier og den kom etter god jobbing av hele laget. det er en del spillere som skal bort etter sommerferien, og nå er kampen begynt om å overta disse plassene, sier trener Håkon André Waage.
En som endelig fikk spille fra start var Ole Johannes Stople.
– Det var hardt og varmt utpå der. Men vi vant og det helt fortjent, sier Stople, som hadde et par halvsjanser i tillegg til den målgivende til Ohm.

Andre resultater:
Vedavåg Karmøy – Djerv 1919 1 – 5
Bogafjell – Sauda 2 – 1

Mer om kampen og spillerbørs i papiravisen neste torsdag.

Skjold møter Klepp og Rosseland borte før det er sommerferie. Stegaberg spiller mot Rosseland hjemme i morgen klokken 14.00
Husk denne: https://tysver-bygdeblad.no/tippekonkurranse/

Berge Ohm og Mats Steinsland feirer 1-0.

Berge Ohm og Mats Steinsland feirer 1-0.

Faktaboks

Skjold 3 (1)
Haugar 1 (1)
4. div. avd. 3
Grinde stadion
1-0 Berge Ohm (2)
1-1 Adrian Stokkenes Tjomsland (13)
2-1 Christian Askeland (66)
3-1 Jarle Hundsnes (71)
Dommer: Andre Birkeland, Djerv 1919
Tilskuere: 150