Thomas Finshus i tet under Hydro Rundt. Han ble nummer tre til slutt. Foto: Privat
Thomas Finshus i tet under Hydro Rundt. Han ble nummer tre til slutt. Foto: Privat

Løp Hydro Rundt som oppvarming

Thomas Finshus, Stegaberg løp Hydro Rundt som en god fartsøkt før Løvstakken opp forstkommende lørdag.

– Fikk beskjed av treneren min om og å springe fornuftig, og ikkje gå helt i kjelleren med tanke på lørdagen. Det klarte jeg overraskende bra. Jeg kjørte mitt eget løp fra start og lå i tet fram til 2,5 km. Deretter rykket to stykker i fra. Jeg valgte å fortsatt kjøre mitt eget løp, og ikke henge meg på, sier Finshus.
Han tok innpå 2. plassen i den siste bakken og hadde mer krefter til å kunne tatt den plassen i en spurt.
– Det ville gått ut over beina til lørdagen. Så jeg sprang meg inn til en 3 plass på tiden 16.23 i sterk motvind. 1 .plassen gikk til Dag Einar Bøtun og
2. plassen til Mikal Idenen. Litt rart å ha friske ben etter et løp og å kunne sitte oppreist i en sofa. Håper det er noe som kommer godt med til lørdag. På lørdag sparer jeg ikke på kruttet å håper å kunne springe meg inn til en topp 10-plassering, sier Finshus.