Berge Ohm punkterte kampen med sin 3-1-scoring like før slutt. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Berge Ohm spilte en god kamp for Skjold mot Rubbestadneset. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Endelig vant Skjold

Det var en slik «måtte vinne kamp», og Skjold gjorde nettopp det. Vedavåg ble slått 3-1 på bortebane.

– Det er en utrolig god stemning i laget akkurat nå. Det var en god kamp med sjanser begge veier. Vi tok ledelsen, men de slo tilbake og da gikk det en stygg en i oss alle. denne skulle vi ikke tape. Og me kjempeinnsats, så fikk vi lønn for strevet da jeg scoret like før slutt. 3-1 er helt utrolig deilig, sier Berge Ohm.
Skjold har slitt, spesielt med å avgjøre kampen denne sesongen. Men i kveld viste de muskler og klatrer på tabellen. Etter sju serierunder er Skjold (7) foran Stegaberg (9) på tabellen. Stort det også.
– Dette ble egentlig en perfekt kamp for oss hvor vi jobbet og sto på helt ut. Vi hadde nok litt frykt i nakken hele veien, men etter målet til Vegard (Steinsland) stresset de litt og mitt mål punkterte det hele fullstendig. Fortjent seier i en nokså jevn kamp. Og følelsen i bilen nå etterpå er helt topp. Den er rett og slett utrolig god for de aller fleste av oss, sier målscorere Ohm.

Andre resultat i kveld:
Haugar – Avaldsnes 2-2
i går:
Sauda – Stegaberg 3-3
Kopervik – Bogafjell 4-0
Klepp – Rosseland 2-0
Djerv 1919 – Torvastad 4-1 (Are Søderlund 2 mål)

Kampfakta

Vedavåg 1 (0)
Skjold 3 (1)
4. div. avd. 3
Storhall Karmøy
0-1 Espen Sørenes (18)
1-1 Preben Fauskanger (58)
1-2 Vegard Steinsland (66)
1-3 Berge Ohm (84)
Dommer: Sverre Flatebø, Vard