image

Sterkt av Finshus Løvstakken opp

Thomas Finshus kom på pallen under Løvstakken opp i dag. Også flere andre Stegaberg-løpere imponerte i Bergen

Stegaberg-løper Thomas Finshus kom inn til en råsterk 3. plass under dagens Løvstakken opp.
Jeg løp inn til en 3. plass i dag. Det var med over 1.350 deltagere og det var flott stemning i løypene. Det er intervall start i dette løpet, det vil si vi starter en og en med åtte sekunders mellomrom. Så her kan ingen ligge i rygg, sier Finshus.
I et slikt løp er det bare å kjøre fra start noe Stegaberg-løperen gjorde.
– Jeg åpnet frisk å følte jeg klarte å øke tempoet jevnt oppover. Var veldig sliten når jeg kom i mål, men visste jeg hadde gjort et bra løp. Så da ble det spennende å komme seg ned av fjellet, får å se hvilken plassering det holdt til, sier løperen.
Og det ble en positiv overraskelse.
– ja, jeg ble skikkelig overrasket spesielt at jeg hadde perset med 1 minutt, og at jeg hadde kapret 3.plassen. Med mange andre Stegaberg-løpere, og familie som heiagjeng, var det utrolig kjekt at alt klaffet i dag, sier Finshus.

Vinnere
Stian Aarvik vant foran lagkamerat i Gneist Espen Karlsen. Vinnertiden var 13.16. Finshus var 1.09 bak i mål.
Eirik Hallingstad fra Stegaberg vant gutter 16/17-klassen med tiden 17.44.
Olav Hallingstad, Stegaberg ble nummer 4 i gutter 18/19 med tiden 18.39.
Finn Hallingstad, Stegaberg ble nummer 8 i 50-54 med tiden 20.51