– Takk Nedstrand. Dokker e goe», mente Sigvart Dagsland som hadde en fin pinsekonsert i Nedstrand kirke. Foto: Alf-Einar Kvlavåg
– Takk Nedstrand. Dokker e goe», mente Sigvart Dagsland som hadde en fin pinsekonsert i Nedstrand kirke. Foto: Alf-Einar Kvlavåg

En maktdemonstrasjon hos sine egne

Sigvart Dagsland samlet det som må kunne kalles deler av sin «Tysvær-menighet» i Nedstrand Kirke. Det ble en hjertelig pinsekonsert. Dagsland spilte på hele sitt repertoar, et meget solid et. Han ga det folk ville ha, og vel så det.

Alene med sitt piano valgte Stavanger-artisten å spille fra hele sin utgivelsekatalog, og fikk respons for det. Nær 250 personer hadde funnet veien, og skal en tolke stemningen både under og etter konserten, så var det innertier. Muntre historier, et par små lystige tekstbommerter, krydret med nydelige sanger og hits, var akkurat det de ville ha.
Og de som hadde ventet på «Alt eg såg» fikk selvsagt den som ekstranummer…

Vi anmelder pinsekonserten på våre kulturlivsider på torsdag.