Thomas Finshus er godt i gang med Tour de Stord. Foto: Privat
Thomas Finshus er godt i gang med Tour de Stord. Foto: Privat

Finshus godt gang

Thomas Finshus er godt i gang med Tour de Stord. Etter dagens løp gleder han seg til i morgen.

Løp 1 Prolog på Heiane 1580 meter: – Det gikk greit. Jeg åpnet fornuftig og hadde krefter til å øke farten mot slutten. Det kan komme godt med før de to løpene i morgen, lørdag. Jeg ligger på en 4. plass bare 20 sekunder bak lederen, sier Finshus.
I morgen starter dagen med jaktstart i Leirvik sentrum, en løype som er 3220 meter lang. Den avgjør om Finshus har sjansen når de skal Stordfjellet opp som en avslutning.
– Jeg har selvsagt min styrke i motbakkene i den 3. etappen. Da skal vi opp 500 høydemeter i løpet av fem kilometer. Er jeg 70 sekunder bak, skal jeg ha en sjansen, sier en optimistisk Stegaberg-løper.