Lars Jøran Storhaug og Skjalg vant 4x100 meter under NM i stafetter i helden. Foto: IL Skjalg
Lars Jøran Storhaug og Skjalg vant 4x100 meter under NM i stafetter i helden. Foto: IL Skjalg

Storhaug norsk mester

Tysværbuen Lars Jøran Storhaug vant gull sammen med Skjalg på 4x100m stafett under NM I stafetter lørdag.

Det er mye svette og tårer bak et gull som dette. Jeg hadde faktisk feber dagen før løpet. Men det er verdt alt det når en får oppleve noe slikt som dette. Seieren kom påØya stadion ved Trondheim, sier Storhaug.
Mathias Hove Johansen – Simen Tjelta Larsen – Lars Jøran Storhaug og Matias Sivertsvik brakte pinnen rundt banen og inn til 41,03 med over sekundet bakover til Tyrving, skriver klubben på sine hjemmesider.
41.03 er ny kretsrekord for Rogaland og den 5. beste tiden satt av et norsk klubblag gjennom alle tider. Det var et Skjalg-lag fra 1994 som hadde den gamle kretsrekorden.  Neste år er det 20 år siden Moss satte norsk rekord med 40,40, og med bedre vekslinger og naturlig formutvikling utover sesongen er norgesrekorden innen rekkevidde.
Lars Jøran Storhaug løp en individuell 100 m på gode 10.89. Aldri tidligere har Lars Gjøran hatt en så sterk tid tidlig i sesongen.