Jan Egil Austerheim
Jan Egil Austerheim

God løfting i RC

Tysvær VK hadde i helga tre utøvere som perset i rykk, støt og sammenlagt i Rogalandscupen i vektløfting.

Tonje Stava gjorde 20 i rykk og 30 i støt (ungdom kvinner), Alexander S. Vika gjorde 91 i rykk og 104 i støt (Senior menn), Jan Egil Austerheim 112 i rykk og 137 i støt (Senior menn) og Dag Rønnevik gjorde 87 i rykk og 117 i støt (Veteran menn).
Det var 20 stykk som deltok på konkurransen som er stevne nr. 2 av 5 hvor de 3 beste stevnene blir tellende resultat for premiering. Konkurransen gikk over i kretssamling hvor 9 stk. deltok på søndag. Undertegnede var instruktør.

Samarbeid
Det kan også nevnes at TVK går nå i bresjen for et større samarbeid på Haugalandet i forbindelse med olympisk løfting. Vi har invitert til et felles møte med crossfitt senterne i Haugesund og Stord samt Haugesund Vektløfterklubb. Målet er å skape et felles miljø og at Haugalandet stiller med flest utøvere på NM holdt av TVK. TVK skal som nevnt tidligere arrangere NM A og NM Veteran neste år. Møte går av staben torsdag 26.05.