Petter Lønning sendte Stegaberg i tet mot Klepp. Nå har kampen snudd. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Petter Lønning er tilbake i Stegaberg-troppen Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Stegaberg tapte 5-1 mot Klepp

Petter Lønning sjokkerte Klepp-spillerne og scoret etter 21 minutt. Men Klepp snudde og vant 5-1.

Petter Lønning var raskt frempå på kunstgresset på Klepp stadion. Etter 21 minutter sendte han Stegaberg i ledelsen. Men hjemmelaget skjerpet seg kraftig og vant 5-1. Dermed bekrefter Klepp seg som en av toppkandidatene i 4. divisjon.
_ Vi henger med en stund i 1. omgang og har vel en sjanse til i tillegg til målet. Men det var klasseforskjell. De hadde ballen nesten hele tiden, og trillet ball. Dette var et kvalitetslag med gode spillere over alt. Vi slapp i tre i første og to i andre, så total overkjøring var det ikke. Kanskje vi ikke var helt på heller, sier trener Dag Frode Tønnesen.

Djerv 1919 – Bogafjell 2-0
Rosseland – Avaldsnes 1-1
Sauda – Skjold 2-4

Kampfakta

Klepp 5 (3)
Stegaberg 1 (1)
4. div. avd. 3
Klepp stadion
0-1 Petter Lønning (21
1-1 Sanel Bojadzic (27)
2-1 Haja Andrian (35)
3-1 Eirik Vesthovde (37)
4-1 Preben Stangeland (70)
5-1 Jarle Madland (84)