MAnge hadde funnet veien til Bokn og regionsmesterskap i sykling. Foto: Bokn SK
Mange hadde funnet veien til Bokn og regionsmesterskap i sykling. Foto: Bokn SK

Stor sykkelhelg på Bokn

Regionsmesterskapet i landeveissykling ble sist helg arrangert på Bokn. Magne Aarsteinsen var med i toppen.

– Oppsummert kan vi si at dette var en stor helg for Bokn Sykkelklubb. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på løype og arrangement. Som en ganske ny klubb så er dette en helt unik erfaring, sier Lars Øyvind Alvestad.
Mange gode syklister tok turen og dem største profilen varr nok Susanne Andersen (Stavanger SK) som syklet tempoen i NM-trøyen (norgesmester i tempo – og en av verdens beste i K junior klassen).
– Det var nok også mange navn som vi kommer til å høre mye fra i de kommende år, sier Alvestad.

5 og 7
For tysværbuen Magne Aarsteinsen blei det mye nesten på Bokn. Under lørdagens 20 kilometer lange tempo ble han nummer sju. Vinner var Jone Ellingsen.
Søndag klatret han to plasser på resultatlisten under fellesstarten, og kom inn som nummer fem, drøye 30 sekunder bak vinneren Hans-Arne Kvingeland.

Gave
For arrangøren var det ikke bare positive tilbakemeldinger som gledet.
– Vi ble også tildelt 30.000 kroner under arrangementet fra åår gode støttespiller, Sparebanken Vest (VI-midler). Dette kom helt uventet på oss og er enormt kjekt. Det er med å frigjør nye midler, slik at vi kan fokusere enda mer på å bygge opp rekruttene våre, sier Alvestad som også har en påminnelse til ivrige syklister å komme med.
– Til slutt vil vi minne på at neste runde i gatecupen går fredag 1. juli – samme plass på Årabrot i Haugesund.

Skjermbilde 2016-06-07 kl. 13.24.38