Det ble en tung kveld for Stegaberg på Avaldsnes. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

En skikkelig smell på Karmøy

Stegaberg hadde lite å stille opp med mot topplaget Avaldsnes. 0-3 ved pause ble til 1-6 ved full tid.

Litt å juble for var det like etter pause. Espen Tørresdal headet en Mathias Guddal corner og reduserte til 1-3. Men så kom det tre kjappe fra hjemmelaget.
1. omgang var nattsvart, og jeg vet ikke hva som skjedde. Startet bedre i 2. omgang, men så laget jeg straffe på et svært ugunstig tidspunkt. 2. omgang er likevel mye bedre og vi løper mye mer. Vi ser det er stor forskjell på topplaget AIL og oss, og vi savnet tre av våre faste (Stakland, Eskevik og Åsheim Førland). Men innsatsen i 1. omgang kan vi ikke være bekjente av. Det var svakt. Vi skulle ikke slippe inn tidlige mål, men som en ser av kampfaktaen, var det akkurat det vi gjorde. Trist, men sant, sier trener Dag Frode Tønnesen.

Sauda – Vedavåg endte 0-0
Rosseland – Torvastad 7-0
Skjold spiller i morgen borte mot Klepp.

Litt trøst for Stegaberg:
Klubbens gode J 15/16/17-lag som topper serien vant i kveld 4-2 over Åkra i OBOS-cupen.
Ava Skrunes (2), Sunniva Lande og Andrea Selene Stenersen scoret for Stegaberg.