Venninnene Sigfrid Skogland (f.v.), Lea Benedikte Eide Milje, Guro Aksland, Andrine Ubøe, Emilie Mæland, Trude Vaage og Ingrid Sofie Nag er Haugalandets beste «SKAM-allianse». 
Foto: Karina Søvik
Barneavdelinga har fått luftballongar som dekorasjon på veggen.

SKAM(gode) venner

En vennegjeng ved Nedstrand barne- og ungdomskule ble kåret til beste «SKAM-allianse» på Haugalandet, og vant et shoppinggavekort på hele 11.000 kroner.

Det var på lørdag sist helg at vinnerne av jakten på Haugalandets «SKAM- allianse» ble kåret. Over 400 allianser deltok i konkurransen som Amanda Storsenter arrangerte, og premien var et gavekort på hele 11.000 kroner på senteret.
– Det tok litt tid før vi klarte å ta det innover oss at vi hadde vunnet konkurransen. Det var så mange gode kandidater der ute, og det var helt fantastisk å bli valgt ut, sier Lea Benedikte Eide Milje, som deltok sammen med venninnene Ingrid Sofie Nag, Andrine Ubøe, Emilie Mæland og Guro Aksland.

Les hele saken i papiravisen.