Elise Erland er tatt ut på ungdomslandslaget til Nordisk Mesterskap i Finland i midten av august. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Erland på landslaget

I helgen deltok 15 utøvere fra Tysvær KKK under UM i K1 og Norges Cup 3 for de øvrige klassene.

Elise Erland er tatt ut til landslaget og Lars Magne Ullvang viser EM-form.
I UM K1 padlet Elise Erland mange gode løp og sikret seg sølvmedaljen på K1 200m og 500m, på langløpet var Elise uheldig og veltet. Med helgens gode resultater ble Elise Erland tatt ut på ungdomslandslaget til Nordisk Mesterskap i Finland i midten av august. Helene Garnaas padlet også flere gode løp i ungdomsklassen med 5. plass som beste plassering under langløpet.

Ullvang klar
For Lars Magne Ullvang var helgens stevne en viktig del av oppkjøringen til U23 EM i Plovdiv, Bulgaria 14-17.juli, hvor Lars Magne sikter mot medaljer på K1 500m og K1 1000m. I helgens konkurranse padlet Lars Magne spesielt bra på K1 500m hvor han satte personlig rekord på distansen og sikret seg seieren. Lars Magne sikret seg også seieren på K1 200m og 2.plass på K1 langløp. Med helgens prestasjoner viser Lars Magne at formen er i anmarsj til U23 EM.

Fine plasseringer
I de yngre årsklassene har TKKK mange fremadstormende utøvere. I Gutter 14 år klassen sikret Sander Askeland seg 2 sølvmedaljer og 1 bronsemedalje. Karl Kristian Kyvik padlet også meget bra med blant annet 3.plass på K1 500m. Marius Alne, Heine Erik Hustveit, Johannes Erland, Nicolai Erland og Joackim Hetland padlet flere gode løp og viser god fremgang og viser med det at TKKK er på vei til å få opp en ny sterk generasjon. I 12 år klassen stilte TKKK med Emil Fjeldheim, Trygve Hammarqvist, Gudmund Staupe og Mari Erland som alle viste god padling gjennom helgen.