Nattas oppdrag for politiet

Litt av hvert å ta tak i for politiet i natt.

Kl 2340 Ordensforstyrrelse i Skånevik
50 år gammel mann pålagt å holde seg i bobilen for resten av natta. Blir anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han i beruset tilstand var utagerende på festivalområdet.

Kl 0030 Slåssing i Skudeneshavn.
Flere meldinger fra flere parter om slåssing i Skudeneshavn. Politiet vært i kontakt med minst 4 personer. Beruselse og mange diffuse forklaringer. Pålagt å holde ro for resten av natta. Får selv vurdere anmeldelse når edru.

Kl 0057 Besittelse av kniv i Kopervik
2 menn godt kjent av politiet påtruffet i Kopervik sentrum. Begge i besittelse av kniv. Den ene av dem ble i tillegg anmeldt for bruk av narkotika og heleri av en sykkel. Dimittert på stedet.

Kl 0100 Bortvisning fra festivalområdet i Skånevik.
Mann 24 år fått pålegg om å holde seg i campingvogna for resten av natte. Beruset. Knuffing i kebabkøen.

Kl 0102 Ordensforstyrrelse utested Hgsd
44 år gml utenlandsk borger nektet å forlate utested i Hgsd. Patruljen tok tak i ham og kjørte ham hjem. Beruset. Lagt til sengs og pålagt å holde seg under dyna resten av natten.

Kl 0111 Ordensforstyrrelse sentrum av Leirvik
2 mann bortvist fra sentrum av Leirvik etter dårlig oppførsel i beruset tilstand. 19 og 35 år. 19 åringen nektet å etterkomme pålegget gitt av politiet. Blir anmeldt for dette. Ble transportert hjem.

0122 Bortvisning fra Skånevik
24 åring ble bortvist fra Skånevik grunnet beruselse og dårlig oppførsel. Vendte tilbake og blir anmeldt for å ikke etterkomme pålegg. Hentet av familie og tatt med hjem.

Kl 0135 Bortvisning fra Skudenes sentrum
Mann 22 år bortvist fra sentrum av Skudenes etter utagerende oppførsel i beruset tilstand.

Kl 0203 Legemskrenking av drosjesjåfør i Sagvåg
Drosje utløst nødalarm på Sagvåg. Rolig da patruljen kom frem. Drosjesjåfør forklarer at han er blitt skallet til av mistenkte som også var på stedet. Skal ha sin forklaring i sjalusi da drosjesjåfør skulle hjelpe beruset kvinnelig passasjer i hus.
Mistenke i saken kjørt hjem av patruljen. Fornærmede møter for anmeldelse i ettertid.

Kl 0300 Bortvisning fra sentrum Hgsd
Kraftig beruset mann på 36 år bortvist fra Hgsd sentrum resten av natta.

Kl 0450 Familievold Hgsd
Mann i 40 årene pågrepet og innsatt i varetekt. Flere meldinger i løpet av natten med spilling av høy musikk i garasje og krangel med naboer.
Ved siste utrykning til stedet var han inne i huset og hadde skremt opp 3 barn i alderen 10-14 år. Det viste seg i tillegg at han hadde vært voldelig mot sin samboer.
Det blir opprettet sak på mishandling i nære relasjoner.