Thomas Finshus er på god glid under Norgescupen. Søndag ble det 8. plass. Foto: privat
Thomas Finshus er på god glid under Norgescupen. Søndag ble det 8. plass. Foto: privat

8. plass på Finshus

Søndag sprang Thomas Finshus løp nummer 3 i Norgescupen. Tysværtalentet hadde dårligere tid enn før på etappen, men havnet likevel på en fin 8. plass.

– Det ble et jevnt og fint løp. Bena var gode i dag, men pusten holder meg igjen, forteller Thomas etter løpet, søndag kveld.

– Jeg fikk maks utav det jeg er god for nå, og det holdt til en 8. plass. Tiden er jeg ikke fornøyd med, for jeg har løpt denne løypa mye raskere før. Men det begynner likevel å gå riktig vei igjen. Nå gjelder det bare å gi alt i de to siste løpene i Noregescupen, og få en god høstsesong, sier han.

Neste løp er Kvasshovden opp – i Hardanger neste helg.