Det var til tider heftig foran Kristian Storesund i Stegaberg-målet. Her er det Dag Frode Tønnesen som hjelper til. Vebjørn Rullestad fikk ikke mål. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Det var til tider heftig foran Kristian Storesund i Stegaberg-målet. Her er det Dag Frode Tønnesen som hjelper til. Vebjørn Rullestad fikk ikke mål. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Skjold best i rotekamp

Skjold fikk revansje og slo Stegaberg 2-1 på bortebane. Det ble etter hvert en sjansebonaza, hvor spesielt Stegaberg-keeper Kristian Storesund fikk nok å gjøre.

Kampen ble i starten preget av at Jarle Hundsnes kunne styre gjestene i ledelsen før det var gått fem minutter. Skjold fikk det akkurat slik de ville. Avgjørelsen kom i det 39 minutt da Daniel Aarås la et innlegg som endte direkte i mål.
– Eg skulle egentlig legge inn mellom keeper og forsvaret, men ballen trefte den bakre stolpen og i mål. Litt flaks, men utrulig deilig å avgjøre kampen og bli matchvinner.sa Aarås.

Lønning
Det ble litt spenning i kampen like etter pause, da Petter Lønning scoret for Stegaberg. Men det ble ikke flere mål. Det burde det blitt. Hvor mange 100 prosentsjanser det ble etter hvert, var vanskelig å holde orden på. For de kom i bølger. I sentrum for de fleste Stegaberg sin gode keeper Kristian Storesund. Han er karmøybu, Stegaberg-keeper og Skjold juniordame-trener.
– Når jeg spiller er jeg Stegaberg-gutt god som noen. Kjipt å tape etter å hatt så mange redninger. Det var helt sprøtt en stund. Selvsagt kjekt å ha så mange redninger, men utrolig kjedelig å tape for Skjold. de var ikke så mye bedre enn oss, så dette kunne vi klart å få poeng ut av, sier Storesund.
Den største sjansen fikk Jonas Staurland. Fra en meter fikk han perfekt treff. Jublende hender gikk i været, bare for å konstatere at Storesund hadde levert en av årets store prestasjoner på Frakkagjerd stadion.
– Kanskje jeg traff for reint og godt. Den var stor. heldigvis vant vi. Da vi tapte i vår var det mye mobbing etter på. Nå er det slutt og vi er på rett vei etter tapet for Avaldsnes sist uke, forteller Jonas Staurland.

Skjold best
Skjold vant fortjent uten å overbevise noen. Laget virket stresset og gjorde mange dårlige taktiske valg underveis. Stegaberg har nærmet seg spillemessig, men det var en forskjell.
– Jeg synes vi burde vunnet 4-1. De hadde noen sjanser, men vi var best, slår matchvinner Daniel Aarås fast.

Mer om kampen og to solide spillerbørser i papiravisen på torsdag

Skjermbilde 2016-08-19 kl. 21.25.45

Skjermbilde 2016-08-19 kl. 21.27.02

Skjermbilde 2016-08-19 kl. 21.27.21

Kampfakta

Stegaberg 1 (0)
Skjold 2 (2)
4. div. avd. 3
Frakkagjerd stadion
0-1 Jarle Hundsnes (4)
0-2 Daniel Aarsås (39)
1-2 Petter Lønning (46)
Dommer: Paul Kaldheim, Kopervik
Tilskuere: 300