– Jaaaaa. vegard Steinsland har satt inn 1-0 og Skjold er på vei mot seier over Kopervik. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Vegard Steinsland scoret to ganger i sin siste kamp. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

– Elsker å vinne slike kamper

Endelig lyktes Vegard Steinsland med å få ballen i mål igjen. Det var starten på en Skjold-kamp hvor hjemmelaget var best i det meste, og vant fortjent 2-1.

Det har vært mye stang inn for Steinsland. Men mot Kopervik viste han målteft da Tom André Hauge sitt frispark ble stusset ned av Christian Askeland.
– Husker nesten ikke sist jeg scoret mål, og det har vært mye stang ut. men i dag, mot KIL, var det full klaff. De var et godt lag, men jeg tror vi fikk dem ut av stilen. I alle fall fungerte det vi skulle gjøre 100 prosent, sier Steinsland, som scoret etter 20 minutter.

– Fortjent
Steinsland var et uromoment som Kopervik hadde mer enn nok med å holde fra livet.
– Vi måtte ta dem på innsats. I dag klarte vi å holde tempo oppe hele tiden, og da var det helt fortjent at vi vant. De hadde noen sjanser, men det var ikke nok. Ååå, jeg elsker å vinne slike toppkamper, gliser Vegard Steinsland.

Duellen
Før kampen var det en duell det ble snakket om. Christian Askeland v.s. Kjetil Vatland Olsen. Det ble også hjemmeseier, men så vidt. I 1. omgang rotete hjemmelaget det litt til på KILs høyreside og det smalt kjapt fra toppscoreren. Etter en time dukket han opp igjen og satte ballen i stolpen og ut. Etter 90 minutter fikk han seg et mål. Selvsagt, han er ikke toppscorer for ingenting. Men ellers var det Askeland som vant duellene.
– Jeg synes vi hadde et godt grep om han og selv om han hadde et par sjanser, så begrenset vi skadene. Var utrolig herlig når dommeren blåste av, for dette er kvalifisert motstand. KIL er blant de store som Avaldsnes og Åkra av Karmøy-lagene som vi elsker å slå. Og jeg er enig i at i dag var det fortjent, sier Askeland, en matchvinner i kampen han også.
Daniel Aarås var nok en gang frampå og satte inn 2-0 med «feil fot» fra feil vinkel. Men det var mer enn godt nok til en strålende 2-1-seier.

Spillerbørs og flere kommentarer i avisa på torsdag.

Daniel Aarås og Kjetil Vatland Olsen scoret hvert sitt mål i kveld.

Daniel Aarås og Kjetil Vatland Olsen scoret hvert sitt mål i kveld.

Kampfakta

Skjold 2 (1)
Kopervik 1 (0)
4. div. avd. 3
Grinde kunstgras
1-0 Vegard Steinsland (20)
2-0 Daniel Aarås (66)
2-1 Kjetil Vatland Olsen (90)
Dommer: Erlend Dalaker, FIL
Tilskuere: 100