Skjold juniornae er videre i Norway Cup. Fra venstre Lars Helge Kvinnesland, Haakon Kvia, tomålscorer Sander hettervik og Gottfred Lindmann. Foto: Lasse Staurland
Skjold juniorene er videre i Norway Cup. Fra venstre Lars Helge Kvinnesland, Haakon Kvia, Sander Hettervik og Gottfred Lindmann. Foto: Lasse Staurland

Oppdatert fra Norway Cup

Torsdag og vått i Norway Cup. Kanskje det passer våre lag best. Vi har fått de første rapportene fra Oslo. Skjold sine juniorer er klare for 1/8-dels finale i Norway Cup etter 2-0-seier mot Sandviken. Juniordamene fikk bank 1-9 av Bryne og er ferdig med årets cup.

Resultater, torsdag i Norway Cup:
J19 A-sluttspill 1/4-finale: Skjold – Bryne 1-9 (Camilla Rasmussen)
G19 A-sluttspill 1/16-finale: Skjold – Sandviken 2-0 (Sander Hettervik 2)
møter Skeid klokken 17.15
– Vi møter et ganske bra lag der vi tar de på innsatsen, holdt på å sleppa de inn i kampen, når de fikk straffe på stillingen 1-0, men en fin redning av Gottfred Lindmann gjore at de ikke kom noe nærmere, sier målscorer Sander Hettervik. HAn scoret det første målet etter en corner. Det andre kom etter en retur hvor Roald Berge sitt skudd ble blokkert. Nå møter de erkerivalen Skeid som de har hatt mange harde slag mot før i Norway Cup.
G13 A-sluttspill 1/16-finale: Skjold – Heming 1-5 (1-0 Vegard Solheim)
J14 A-sluttspill 1/16-finale: Stegaberg – Surnadal 1-5 (Marion Stokkenes Tjomsland)

Marion Stokkenes Tjomsland

Marion Stokkenes Tjomsland

Skjold har delt følgende melding på Facebook i dag;
Dag 5: G13 imponerte med hele 9-1 mot Vålerenga i 1/32 finalen onsdag. I dag torsdag fortsetter moroa med 1/16 final for Jr.herrer (11.15), de møter Sandviken på bane 29. G13 møter Heming i 1/16 dels finale kl. 11.30 på bane 41. Jr.damer spiller 1/4 finale mot Bryne på bane 44 kl.12.45. Alle kampene går på Ekeberg. Dersom laga vinner sine kamper, så blir det nye kamper ut på ettermiddag/kveld .

Skjold G13 puljevinnere i Norway Cup 2016. Foto: Viggo Breitve

Skjold G13 puljevinnere i Norway Cup 2016. Foto: Viggo Breitve


Stegaberg har igjen J14 i a-sluttspillet. Spiller mot Surnadal kl 11.15, i 1/16.delfinale. G16 som vant 1/8 dels finalen mot Melhus 5-2 i B-sluttspillet. De er klar for kvartfinale torsdag 4 aug. kl. 15.40 – Det var en spennande kamp og veldig godt jobba guttar, skriver klubben på sin Facebook-side.