Brannvesenet har nå kontroll over en brann på Kallevik. Foto: Mona Terjesen
Brannvesenet har nå kontroll over en brann på Kallevik. Foto: Mona Terjesen

Hus totalskadd i brann

Et hus på Kallevik skal være totaskadd etter en brann i ettermiddag. Brannvesenet har nå kontroll over brannen.

Det var like før klokken 14.30 at brannvesenet fikk melding om at et hus på Høievegen var overtent. Det skal ikke ha vært folk hjemme i huset da brannen startet. Det var en tid dramatisk da det ble hørt smell i brannen, og et området rundt brannstedet ble sikret i tilfelle eksplosjon.
– Det skal nå være kontroll over flammene og en del av brannbilene har forlatt stedet. Det er en del trafikale utfordringer forbi på veien, så folk blir bedt om å ta det med ro. Huset skal være nærmest totalskadd i brannen, sier vår journalist Mona Terjesen.