Skjold må dessverre avlyse helgas Statoilcup. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Skjold må dessverre avlyse helgas Statoilcup. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Skjold må avlyse cup

Søndag skulle det vært fotballcup i Grinde, men for få påmeldte lag gjør at klubben må avlyse. Spesielt jentelagene svikter SKjold.

– Det er veldig synd at vi nå må sende ut melding til de som er påmeldt om at det ikke blir cup. Men vi opplever at bare halvparten av de som var i fjor kommer i år. Da blir det for få lag til at det blir en verdig turnering. Spesielt jentelagene er fraværende, sier daglig leder i Skjold, Henriette Goksøyr.
Statoilcup har lang tradisjon i klubben, men har opplevd å havne litt i skyggen av Kårstøcup og Stegacupen. Nå vil Skjold tenke nytt.
– Vi må sette oss ned og se hva som skal til for at vi kan ha en levedyktig turnering. Vi vet det er mye som skjer nå i de neste ukene, så det er kanskje en litt vanskeleig periode å arrangere cup. det er mange kloke hoder i klubben, så vi kommer sterkt tilbake, lover Goksøyr.

Har plass
Kjetil Alvheim i arrangørkomiteen til Stegaberg er klar til å arrangere Norgeshuscup 2016 neste helg.
– Det var trist å høre at det ikke blir cup i Grinde. Vi får gi de lagene som mister cupen der inne en mulighet til å melde seg på hos oss da. Vi har per nå 80 lag som har meldt seg på, men kan ta i mot flere. Har hatt rundt 100 på det meste, så det skal gå greit. Vi er i god rute og gleder oss til lørdag 3. september, sier Alvheim.