Mikal Aarekol Aksland og Nedstrand tapte stort mot Tiger.Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Mikal Aarekol Aksland og Nedstrand skal til Vedavåg i kveld.Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Topplaget på Karmøy-tur

Nedstrand skal i kveld til Ferkingstad og prøve å befeste topplasseringen i 7. divisjon. Stega 2 møter Sveio 2 på torsdag.

Nedstrand har fremdeles tabelltoppen med seier over bunnlaget Ferkingstad 2 i kveld. Avaldsnes 2 og Haugar 3 er to av utfordrerne i den kampen og de møtes også i kveld. Taper Avaldsnes er de hektet av toppkampen.
Nedstrand har litt mannskapsproblemer før kampen som starter klokken 20, men troppen ser likevel mer enn god nok ut til å slå Karmøy-laget som bare har tre poeng så langt i sesongen.

Ferkingstad 2 – Nedstrand avspark 20.00:
Svein Tore Kleiberg, Kristján Þverdal, Audun Tendeland, Eivind Espevik, Tadas Vencas, Morten Pedersen, Mikal Aarekol Aksland, Tjærand Matias Eide Milje, William Aksland, Sven Inge Dalva Lie, Rene Wiklund, Torbjørn Feet og Kristoffer Mæland.

Stegaberg 2 møter Sveio 2 på Frakkagjerd på torsdag. Også da er det avspark klokken 20. Sveio 2 i er i samme klasse som Ferkingstad 2 og Stega 2 kan med litt flaks i de andre kampene denne uken rykke opp til en topp 4 plassering.
Troppen er ikke klar.