Svein Tore Kleiberg og Nedstrand tar i mot Sveio 2 i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Det ble mye å rydde opp i for NIL-keeper Svein Tore Kleiberg i kveld. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Laaangt skritt mot puljeseier i 7. divisjon

Nedstrand slo sin argeste konkurrent Djerv 1919 2 4-1 i Haugesund i kveld. Dermed skal svært mye til om ikke Nedstrand kan feire puljeseier i 7. divisjon avdeling 5.

Etter seieren i dag leder Nedstrand på dagens motstander og Skjoldar/Vats 94 med seks poeng når to runder gjenstår. I tillegg har nedstrendingene haugevis med flere plussmål.
I kveld var det jevn og spennende lenge. William Aksland sendte Nedstrand i ledelsen i første omgang. Djerv 1919 byttet litt på laget i pausen og yppet seg. Men så slo Rene Wiklund til med to scoringer og punkterte kampen. Enda bedre ble det da Tjerand Matias Eide Milje økte til 4-0, før hjemmelaget fikk et trøstemål på straffe.

Alle som vil feire sammen med Nedstrand kan gjøre det når laget tar i mot Haugar 3 den 18. oktober. Da kan laget faktisk være seriemester ved kampstart.