Dag Frode Tønnesen har sagt ja til et nytt år som trener i Stegaberg. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Dag Frode Tønnesen har sagt ja til et nytt år som trener i Stegaberg. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Tønnesen har takket ja

Dag Frode Tønnesen har takket ja til et år som hovedtrener i Stegaberg. Nå jakter klubben en assistent. Vi har oppdatert saken med treningstider for a-lagene i vinter.

– Jeg kan bekrefte at jeg har takket ja til en ny sesong. dette året som hovedtrener for a-laget i 5. divisjon. Nå ser vi etter en som kan hjelpe til, sier Tønnesen.
dermed er en ny lokal trener på plass.
– Vi kommer nå til å kjøre på med åpne treninger for alle som vil prøve seg i Stegaberg. Det blir mandager og onsdager klokken 19.30, sier Tønnesen.

Samme i Skjold
Også Skjold kjører på med åpne treninger. Hver mandag klokken 19.30 og onsdager klokken 18.00, kan en trene med A-laget. Hver torsdag klokken 19.30 kan du trene med juniorene, i hele november.

Håper på Gismervik
Tor Gismarvik fortsetter som Hovedtrener men vi er fortsatt på jakt etter en assistent trener for A-Laget, som vi også hadde tenkt å ha som hovedtrener for jr laget neste sesong. Det vil bli et tett samarbeid mellom A-Lag og Jr lag og de vil ha felles treninger, skriver klubben i en melding.
A-Lag og JR-Lag vil ha felles treninger hver torsdag ut november kl. 20.00-21.30.

KM-finale
På Nedstrand er det ennå ikke slutt på sesongen. De skal spille KM-finale, men på grunn av mye rot i sør-fylket er ikke motstander klar.