Søderlund til Old Trafford

Saint-Etienne møter Manchester United. Blir det Alexander Søderlund som sender united ut av Europaligaen i år?

Det ble klart under dagens trekning av 16-delsfinalene. Søderlund som scoret to mål da den franske klubben vant sin siste kamp i gruppespiller, får voksen motstand i Wayne Rooney og kompani.
Kampene spilles i februar.
Trekning av Europa Leagues 16-delsfinalene
Athletic Bilbao (Spania) – APOEL Nikosia (Kypros), Legia Warszawa (Polen) – Ajax (Nederland), Anderlecht (Belgia) – Zenit St. Petersburg (Russland), Astra Giugiu (Romania) – Genk (Belgia), Manchester United (England) – Saint-Étienne (Frankrike), Villarreal (Spania) – Roma (Italia), Ludogorets (Bulgaria) – FC København (Danmark), Celta (Spania) – Sjakhtar Donetsk (Ukraina), Olympiakos (Hellas) – Osmanlispor (Tyrkia), Gent (Belgia) – Tottenham (England), Rostov (Russland) – Sparta Praha (Tsjekkia), Krasnodar (Russland) – Fenerbahçe (Tyrkia), Borussia Mönchengladbach (Tyskland) – Fiorentina (Italia), AZ Alkmaar (Nederland) – Lyon (Frankrike), Hapoel Beer Sheva (Israel) – Besiktas (Tyrkia), PAOK (Hellas) – Schalke (Tyskland).
Lagene som er satt opp som hjemmelag spiller hjemme først.
Kampene spilles 16. februar med retur 23. februar.