Gode resultat i Rogalandscupen

Tysvær-løfterne med Zekiye Nyland i spissen har denne helgen deltatt i Rogalandscupen

– Jeg var blytung i beina og dette er resultat jeg må være fornøyd med er jeg står akkurat nå. Nå skal formen toppes inn ot NM den 17 og 18. februar på hjemmebane, sier Nyland etter å ha perset i stevnet med 78 kilo i rykk. I støt fikk jeg opp «bare» 93 kilo denne gangen, sier Nyland.
Flere andre tysværbuer var med på stevnet og perset seg.

– Zekiye’s samboer Sigleif Myklebust Ravnestad var den som imponerte mest i helga. Han perset med over 10Kg sammenlagt. Han fikk opp 107 kg i rykk og 147Kg i støt. Med 6 godkjente løft klatret han godt oppover på rankinglista i 85 kg klassen som han skal delta i på NM Senior, sier leder Dag Rønnevik.

Tonje Heitmann, Serina Eikemo Kallevik, Kristine Tjøsvoll Veim og Cristense Våge satte enten i en, to eller tre personlige rekorder.

Tonje Heitmann 31 i rykk og 36 i støt
Serina Eikemo Kallevik 46 i rykk og 60 i støt
Kristine Tjøsvoll Veim 28 i rykk og 42 i støt
Lone Austerheim 38 i rykk og 47 i støt
Cristense Våge 38 i rykk og 47 i støt
Zekiye C. Nyland 78 i rykk og 93 i støt
Sigleif Myklebust Ravnestad 107 i rykk og 147 i støt

Lone Austerheim løftet i ny lettere klasse og klarte 5Kg over kravet til Junior NM. Det betyr at vi kommer til å delta med minst 3 løftere. Jeg tror flere da Tonje Heitmann og Serina Eikemo Kallevik er bare noen få kilo fra og det er fremdeles god tid på å klare dette. Cristense Våge er Senior så hun er fristen gått ut for i år men til neste år har hun klart det.
Som coach er det veldig inspirerende å reise med denne gjengen. Alle er veldig positive, ingen sure miner og ikke minst ståpåvilje.
Det er veldig mange løftere som trener hos TVK. Vi har også gjesteutøvere som Solveig Smistad (SVK tidligere HVK) og Thu Tran (Hillevåg Viking AK). Miljøet er kjempebra der alle heier på alle, hjelper hverandre og støtter hverandre, sier Dag Rønnevik etter stevnet i Stavanger.