Tor Henrik Haavik trer inn i rollen som salgsdirektør i Steinsvik As.
Tor Henrik Haavik trer inn i rollen som salgsdirektør i Steinsvik As.

Haavik ny salgsdirektør i Steinsvik AS

Tor Henrik Haavik trer inn i rollen som salgsdirektør i Steinsvik As. Haavik er utdannet ingeniør fra høgskolen i Haugesund og har vært ansatt i Steinsvik siden 2002.

Haavik kommer fra stillingen som Export Manager, og har under sin lange fartstid også innehatt andre roller innen salg og prosjekt for Steinsvik tidligere.

Haavik tar med seg verdifull erfaring og teknisk kompetanse etter lang fartstid i Steinsvik og kjenner selskapet og kundene meget godt. Han har blant annet vært med å bygge opp utekontorene i Canada og Tasmania i tillegg til oppbygging av serviceavdelingen i Orbit-Gmt.

Jeg gleder meg til enda flere spennende oppgaver i tiden fremover sier Haavik. «Spesielt med tanke på å få salg, service og prosjekt til å fungere optimalt sammen. Vi har vært gjennom noen år med kraftig økonomisk vekst, samtidig som vi har utviklet nye produkter og bygget en organisasjon som kan tilby fremtidsrettede løsninger til havbruksnæringen. En viktig oppgave for meg blir å sørge for at kundefokuset fremdeles er det viktigste vi holder på med i Steinsvik.

Leiv Tvenning fortsetter som CMO, men vil fokusere mer på overordnede konseptutviklinger og forskingsrelatert arbeid.

Steinsvik AS

Steinsvik er en internasjonal leverandør av innovative og robuste produkter til havbruk og andre maritime næringer med kontorer i Norge, Chile, Tyrkia, UK, Tasmania, Vietnam og Canada.
Steinsvik består blant annet av de tidligere firmaene Ocea, Telcage og OrbitGMT og er en ledende leverandør innen en rekke produktområder til den internasjonale havbruksnæringen