Falkeid og Hannah Telle hentet opp hjemmelagets ledelse, og spilte uavgjort 2-2 i kveldens seriepremiere mot Djerv 1919. Foto: Grethe Nygaard/Haugesunds Avis
Falkeid og Djerv 1919 spilte uavgjort 2-2 i kveldens seriepremiere. Foto: Grethe Nygaard/Haugesunds Avis

Uavgjort i seriepremieren

Det så stygt ut da Falkeid lå under 0-2 for Djerv 1919. Men i 2. omgang kunne de hentet hjem alle poengene. Det endte 2-2 i Haugesund.

På stillingen 1-2 hadde nemlig Tomine Teistedal Vikre et skudd i stolpen. Det var i en god Falkeid-periode. Men Falkeid-kaptein fikk sin revansje for kort tid etter satte hun til sluttresultatet til 2-2.
Emma Askeland scoret Falkeid sitt første mål i 3. divisjon. Tysvær-jenta Marita Marita Stokkenes Hettervik scoret et av Djerv 1919 sine mål.

Her er trener Olav Askeland sin rapport etter kampen:
Første seriekamp er ofte mye kriging å dueller og det var akkurat det som skjedde i kampen mot Djerv 1919 også.
Djerv var best til dette og fikk ett overtak og scoret fortjent 1-0 etter 29min.

I pausen ble vi enige om å flytte spillet/presset vårt litt høyere i banen.
Det var imidlertid Djerv som gikk opp i 2-0 etter 47min.
Etter 60 min så jobbet Falkeid seg inn i kampen og vi fikk flere og flere sjanser.
Malene Sørenes kom ned langs høyre side og slo flott inn til Emma Askeland som scoret Falkeids første mål for damelaget i 3.divisjon.
Mål preger jo kamper og nå trøkket jentene til og jobbet seg inn i kampen.
Etter 63 min skyter Tomine Vikre i stolpen og ut og vi nærmer oss utligning.
70 min var godt da Tomine igjen ladet kanonen og fra 15 meter så satt utligningen 2-2.
I slutten kunne det godt begge veier, men Lene Telle var meget nærme å score vinnermålet da hun kom alene med keeper etter 80min.
Skuddet gikk utenfor og kampen ebbet ut med 2-2.

Det er vi godt fornøyd med etter å ha ligget under 2-0 og vi er i gang og ser hva som kreves av hver enkelt skal vi få poeng i denne divisjonen.
God lagmoral var det at vi klarer å komme tilbake. Flott jenter!!!!
Neste kamp er hjemme mot Vidar tirsdag 25.april på Tysværvåg gras kl 1900.