Frå «Mens Physique» 
i Oslo Grand Prix. 
Foto: Treningsforum
Frå «Mens Physique»

Fullt fitness-fokus

Mange kjenner Petter Sørensen frå fotballbanen, men no har den tidlegare Skjold-spelaren skifta beite, og satsar for fult på fitness.

30-åringen har alltid likt å trene styrke, men som fotballspelar kunne han berre drive med lett styrketrening. Etter at han la opp for 4-5 år sidan, blei det derimot både meir tid og større moglegheit til å dyrke lidenskapen.
– Ja, etter at eg slutta med fotballen har styrketreninga opptatt mykje av fritida mi. Derfor er det også veldig spennande og kjekt å ta skrittet vidare og delta i konkurransar. Då får eg sjå korleis eg kan forme kroppen min – og komme i best mogleg form. Det er givande å kunne sette seg konkrete mål og jobbe mot desse, fortel Petter.

les heile saka i papiravisa