Mikal Aarekol Aksland og Nedstrand tapte stort mot Tiger.Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Mikal Aarekol Aksland og Nedstrand skal til Vedavåg i kveld.Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Ny serierunde

Nedstrand tar i mot Karmsund til årets første seriekamp på hjemmebane i kveld.

NIL – Karmsund Torsdag 20. april kl.19.00
Troppen:
Svein Tore Kleiberg, Kristján Þverdal, Audun Tendeland, Eivind Espevik, Roy Marius Helgeland, Kåre Østebøvik Eide, Mikal Aarekol Aksland, William Aksland, Jonas Helle, Tjærand Matias Eide Milje, Sven Inge Dalva Lie, Benjamin Fitjar, Espen Hundsnes, Tord Topnes, Tadas Vencas

Karmsund gjorde det så pass bra i 5. divisjon i fjor at alget skulle spilt der også i år. Men så forsvant det spillere, og laget endte opp i 7. divisjon. Etter litt att og fram så ble laget til slutt degratert bare en divisjon ned.
Det er litt usikkert hvor sterkt laget er i år, men at Nedstrand har en kjempeutfordring på jakt etter poneg, er det ingen tvil om.