Rolig natt

Politilogg for Sør Vest politidistrikt – Haugesund OPS;

0117 – Slagsmål i Haugesund sentrum.
Kl 0117 fikk politiet melding om slagsmål ved drosjeholdeplassen i Haugesund sentrum. En mann i 20 års alderen kjørt til legevakten for sjekk, deretter innlagt på sykehuset til observasjon. Politiet har avhørt flere involverte parter og vitner og vil opprette sak. Saken vil bli etterforsket ved Haugesund politistasjon.

0146 – Jente låste seg inn på toalett – Haugesund sentrum.
Politiet måtte rykke ut til et gatekjøkken da en jente hadde låst seg inn på toalettet og vært der over lengre tid. Politiet tok seg inn på toalettet og fant en åpenbart beruset mindreårig jente. Foreldre kom til stedet og fikk henne hjem.

0218 – Mann anmeldt for bruk av narkotika – Haugesund sentrum.
Politiet påtraff en mann på Indre kai i Haugesund og vedkommende fremstod som ruset på annet enn alkohol. Mannen i 20 års alderen erkjente bruk av narkotika i løpet av kvelden/natten. Sak opprettet.

0231 Mann sovnet i taxi – Haugesund sentrum.
Politiet måtte bistå en taxi med å få kunden inn på et hotell i Haugesund sentrum. Mannen i 40 års alderen hadde sovnet i taxien og var åpenbart beruset. Trygt innlosjert på hans hotellrom.

0241 Melding om bråk på utested – Stord.
Politiet rykket ut til melding om krangel mellom flere gjester. Det var 2 menn i 40 og 60 års alderen som hadde kranglet. Begge bortvist fra stedet.

Generelt en rolig natt for nordre del av Sør-Vest politidistrikt.