Dagens ettappe starter i Odda og avsluttes i Kopervik.
Dagens ettappe starter i Odda og avsluttes i Kopervik.

Finn fram flagg og tålmodighet

… Det er viktig for oss å informere publikum om trafikkforholdene rundt Tour des Fjords rittet for å få en mest mulig smertefri avvikling. Her er klokkeslettene som «betyr» noe for tysværbuen, skriver arrangøren.

Alle tider er oppgitt som ca tider og vil variere med hensyn på vær, hastighet til ryttere og øvrig trafikk. Det må påregnes ventetider.
De to første ettappene har vært en folkefest, og flagg og god stemning har møtt rytterne. I dag suser d altså gjennom Tysvær. Først Skjoldastraumen, så Grinde, Aksdal og Frakkagjerd før turen går til Karmøy og Kopervik.
Rittet sendes på TV2 fra klokken 15.30.

Stengetider 3. etappe, fredag 26. mai fra Odda til Karmøy: