Malene Sørenes skåra for Falkeid, men dei tapte 5-1 for Klepp. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Malene Sørenes scoret ett mål i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Knepen seier

Gutta tapte 1-2, mens jentene reddet kvelden med 2-1-seier over Randaberg.

Falkeid-Randaberg 2-1 (1-1)
3. div, kvinner
Troppene.
– I flere kamper nå har Falkeids damer hatt marginene i mot seg, men på årets siste maikveld så kom en meget etterlengtet seier. Alle kamper er jevne og harde i divisjonen og slik ble det i kveld også, sier trener Olav Askeland
Første målet scoret Malene Sørenes etter 20 minutter. RIL utlignet imidlertid etter 35 minutter etter en corner. Siste 10 minuttene av førsteomgang hadde RIL overtaket, men i 2. omgang viste Falkeid-damene med herlig innsats, også at de ville vinne kampen.
– Etter 70 minutter ladet Lene C. Telle storslegga og scoret fra 18-19 meter. 2-1 ble fortjent sluttresultatet til FIL, sier Askeland.

Tabellen: