Malene Sørenes kjempet og kjempet mot forsvaret til KIL. Her er hun felt og får straffe. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Malene Sørenes og FIL møter Vidar i første serieomgang. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Solid seier til Falkeid

Falkeid slo i kveld Djerv 1919 2-0 i kvinnenes 3. divisjon. Dermed har laget to strake uten baklengsmål.

Av Olav Askeland
En underholdende kamp på en meget god grasbane var det tilskuerne fikk se tirsdag kveld på Tysværvåg idrettsanlegg.
Etter 10 min gjør Malene Sørenes det meste sjøl og alene med keeper setter hun sikkert ballen til side for Djerv’s gode keeper Trine Øritzland.
I første omgang var det Falkeid som var nærmest 2-0, men ballen ville ikke i mål tross flere gode muligheter.
Djerv hadde toppscoreren Marita Hettervik på topp, men Åse B Olsen og Katrine Åsheim stoppet henne effektivt som midtstoppere.
I andre omgang så ble det mye kjemping og det virket som Falkeid hadde ett ekstra gir. Amalie Ilstad satt fortjent inn 2-0 på ett flott skudd etter 80min.
Seieren var aldri truet og andre kamp på rad med null baklengs er topp!
Det var flere som spilte en god kamp, selvtilliten vokser og BB går til Katrine Åsheim bak i forsvaret!

Nå venter rutinerte Vidar borte på Lassa gras neste tirsdag.