Kamilla Storstein Grønnestad fikk opp 62 kilo i rykk og 82 kilo i støt.
Kamilla Storstein Grønnestad gjorde det bra på klubbstevnet til Tysvær VK. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Grønnestad best

Kamilla Grønnestad tok et nytt steg mot EM-kravet for U23, under et klubbstevne i vektløfting, onsdag.

– Her er en liten rapport fra Klubbstevnet i vektløfterklubben i dag. Kamilla Grønnestad ble som forventet beste utøver og perset i rykk, støt, sammenlagt og i poeng. Dette brakte henne enda nærmere EM kravet for U23 men det er fremdeles et stykke igjen. Dessverre var Alice Brptveit Veim og Serina Eikemo Kallevik litt uheldige i dag, men det er det klubbstevner skal brukes til. Prøving og feiling, sier leder Dag Rønnevik.

Vi hadde også 2 debutanter Marthe Knutsen og Katrine Madsen. Begge gjorde et bra stevne.

Resultater klubbstevne Tysvær VK.