Elise Erland på toppen av pallen i NM maratonpadling.
Foto: Beate Austvoll Erland
Elise Erland på toppen av pallen i NM maratonpadling.

Maratonmesteren

Elise Erland er norsk juniomester i maratonpadling. I tillegg yppet hun seg skikkelig i Norgescupen i Sandvika.

Sist helg ble det arrangert Norges Cup på 200m og 500m samt NM maraton padling i Sandvika, Bærum. Elise Erland, Tysvær kano og kajakklubb som markerte seg med å ta NM tittelen i maraton padling for junior. Lørdag padlet Elise inn til 2. plass på K1 500m og 3. plass på K1 200m i Norgescupen.

I de yngre klassene padlet Sander Askeland inn til 3 av 3 mulige seire i Gutter 14 år klassen, her fulgte også Nicolai Lønning, Marius Alne, Gudmund Staupe og Joackim Hetland opp med flere gode plasseringer og finaleplasser. På søndagens maratondistanse padlet Sander inn til seier med Marius på 3. plass.
I ungdom herrer klassen padlet Leander Helgesen og Karl Kristian Kyvik inn til flere topp 6 plasseringer.

Kommende fredag starter senior VM med forsøk og semifinale for Lars Magne Ullvang mens finale går søndag.