Lars Magne Ullvang.
Lars Magne Ullvang.

Trøstet seg med donuts

Lars Magne Ullvang var svært nær en a-finale i padle-VM. Det ble trøstespising før B-finalen, i dag søndag. Der endte han på 2. plass.

I semien hang Lars Magne lenge godt med teten av feltet på K1 500 meter, men med 250m igjen rykket Roman Anoshkin fra Russland og Josef Dostal fra Tsjekkia fra resten av feltet. Lars Magne kjempet en innbitt kamp mot Antun Novakovic fra Kroatia om 3. plassen som gir en plass i A-finalen. I mål måtte Lars Magne se seg slått av Novakovic, bare 24 hundredeler bak en plass i A-finalen. Lars Magne må dermed ta til takke med en plass i B-finalen som går på søndag.
På Facebook dukket dette bildet opp av en trøstespisende Ullvang med følgende tekst:
«Det ble dessverre donut og ingen a-finale i dag… litt surt å være så nære (0,2sek!!!), men b-finalen går på søndag»

Nummer 11
Lars Magne Ullvang ble nummer to i B-finalen på K1 500 meter og med det nummer 11. VM totalt.
Trener Lavrans Eikje sendte denne meldingen etter løpet:
« dag var det klart for B-finale på K1 500m med Lars Magne Ullvang fra Tysvær kano og kajakklubb på startstreken. Under fredagens semifinale var Lars Magne kun 24 hundredeler for sent ute til å ta seg til en A-finale, lørdagen ble brukt til å forberede seg til dagens B-finale hvor Lars Magne var ute etter revansj etter det noe sure nederlaget i semifinalen. Under dagens løp var Lars Magne raskt ute av startblokkene og stabiliserte seg i teten av feltet hvor han klarte å padle sitt eget løp, med 200m igjen satte Lars Magne inn sluttspurten og fikk tøff kamp av Balint Kopasz fra Ungarn. Lars Magne kom i mål som nr 2 etter et flott gjennomført løp hvor han viser at han er i ferd med å stabilisere seg i verdenstoppen på denne distansen. Dagens løp markerte avslutningen på den internasjonale sesongen men allerede neste helg er det klart for NM K1 i Kristiansand hvor Kongepokalen vil bli delt på til vinneren på K1 500m, et av sesongens store mål for Lars Magne.»