».  «Din Morgen» på Radio 102 er på lufta mandag til fredag fra 06.00 – 10.00 og består av Eivind Kallevik, Helge Bertelsen og Thor Magnar Thorsen.
». «Din Morgen» på Radio 102 er på lufta mandag til fredag fra 06.00 – 10.00 og består av Eivind Kallevik, Helge Bertelsen og Thor Magnar Thorsen.

Tysværbu nominert til radiopris

Radio 102 er nominert i kategorien «Årets Radionavn» under Prix Radio den 15. september. Tysværbuen Eivind KAllevik er nominert sammen med gjengen i «Din morgen» til «Årets radionavn».

Hvert år samles hele den norske radiobransjen til bransjeseminar i Oslo på det som heter «Radiodager». Dette er en stor konferanse som samler både NRK, de riksdekkende kommersielle radiostasjonene, samt lokalradiobransjen.
– I tillegg til to dager med faglig påfyll samles hele bransjen til vår egen «Oscar utdeling» på fredag kveld (15. september). Radio 102 er nominert i klassen «Årets lokalradio». Det er vi stolte av, men enda mer stolte er vi over at vår morgensending «Din Morgen» også er nominert i klassen «Årets Radionavn». «Din Morgen» på Radio 102 er på lufta mandag til fredag fra 06.00 – 10.00 og består av Eivind Kallevik, Helge Bertelsen og Thor Magnar Thorsen, sier ansvarlig redaktør i 102, Thor Magnar Thorsen.

Gjevt
Dette er på mange måter en av de gjeveste prisene og denne prisen blir delt ut på bakgrunn av en avstemning som ble åpnet i går ettermiddag. Nå skal det vel noe til at en lokalradio får flest stemmer i kamp mot sterke nasjonale radionavn som Michael Andreassen fra P4, P3 Morgen, Pål Plassen fra Norgesglasset og radioveteran Vidar Lønn Arnesen fra Radio Vinyl, men her kan likevel alt skje!
– Bare det å havne i samme kategori som disse er stor stas for oss og viser at også god lokalradio blir lagt merke til også utenfor eget dekningsområde, sier redaktør i Radio 102, Thor Magnar Thorsen. Han tror likevel det kan bli vanskelig å samle nok stemmer lokalt til å vinne i kategorien «Årets Radionavn», sier Thorsen.
Han har vært med i konkurransen før.
– Jeg ble sammen med Rolf Helge Tveit nominert i samme kategori i 2005. Den gang var det «Are og Odin» som kunne smykke seg med tittelen «Årets Radionavn», sier Thorsen. Han håper likevel at radiolyttere på Haugalandet vil bruke et minutt på å stemme frem «Din Morgen» på Radio 102. Det kan de gjøre ved å gå inn på nettstedet som heter radio.no og avgi sin stemme, avslutter redaktøren.