Lars Reidar Frøyland var helt suveren i Bergen. Han vant også årets Vestlandsmesterskap. Foto: thorbjørn W. Pedersen
Lars Reidar Frøyland var helt suveren i Bergen. Han vant også årets Vestlandsmesterskap. Foto: thorbjørn W. Pedersen

Vant i Bergen – takker teamet

Lars Reidar Frøyland gikk helt til topps både i stevnet i Bergen og sammenlagt i Vestlandsmesterskapet. Nå takker han støttespillerne.

Hei her er liten oppsummering av sesongen 2017 for Frøyland motorsport

Vi har deltatt i Vestlandsmesterskapet og utvalgte NM-runder i rallycross i 2017.
For og ta det lokale først har Vestlandsmesterskapet bestått av to løp i Bergen og to løp i Vikedal. Mesteren har blitt kåret ved og legge sammen tre av fire løp.
Klassen vi har kjørt i er blitt mindre og mindre for hvert år, men kvaliteten på de som er med er absolutt bra så her får vi ingenting gratis. Likevel så har vi klart og vinne alle fire løpene og det har vi også klart med og sette beste tider uansett klasse i hvert løp.

NM
I NM har vi kjørt på Gardemoen og i Vikedal, i skrivende stund er vi også påmeldt til NM avslutningen på Skien 23. september. Vi har hatt bedre resultater enn noen gang i NM sammenheng med B finale som det absolutte høydepunktet på hjemmebanen i Vikedal i sommer.
Som alle har fått med seg så har sommeren vært en heller våt opplevelse, det har heller ikke vi som «leker» med biler ute sluppet unna. Det er vel første sesongen jeg har slitt ut mere regn dekk enn tørrvær dekk.
Med så mange løp på vått føre er det vel noe mekanikker teamet med Jan Kåre Frøyland i spissen har fått slite mest med, når sjåføren kommer inn i depot med en bil som er så skitten at det ser mer ut som noe katten har dradd inn enn en bil. Så det blir mye styr og skitne never for og kunne gå over alt av bremser og drivlinje før neste omgang.

– Takk
Derfor må jeg si at resultatene er minst like mye deres fortjeneste som min.
På Kostnadssiden ser vi at det er veldig dyrt med tanke på spesialbensin, dekk, påmeldingsavgifter, m.m
Vi snakker her om sekssiffrede beløp som brukes i løpet av ensesong. Derfor er det helt avgjørende at vi har gode samarbeidspartnere som er med oss i satsingen vår.
Så jeg må rett og slett bare få takke hele gjengen som er rundt oss.
UTEN DERE HADDE DETTE IKKE LATT SEG GJØRE.

Lars Reidar Frøyland