Ordfører Sigmund Lier hadde en travel kveld både som ordfører og leder av valget. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Ordfører Sigmund Lier hadde en travel kveld både som ordfører og leder av valget. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Frp og SP valgvinnere i Tysvær

Høyre og Frp jublet mest og var sammen med Senterpartiet de store vinnerne i Tysvær i dagens valg. For Arbeiderpartiet ble det en tung kveld.

– Vi ser den samme trenden i hele landet. Jeg må gratulere Senterpartiet med et godt valg. Vi ser også en blå-blå vind over landet, men vi ser de må ha med Krf og Venstre. Samtidig må jeg få takke alle som har vært med å avvikle valget, Det visste vi var i gode hender som har gjort en formidabel innsats. Vi har hatt tett dialog og valget har gått rett for seg, oppsummerer ordfører Sigmund Lier.

Spenning
For meg har det vært en spennende dag. Positivt at så mange har stemt. Personlig er det selvsagt en nedtur. Men jeg er fryktelig spent på hvilken politikk som nå kommer. Eiendomskatt og kommunale tjenester er viktige saker, sier Lier.

Nå er tallene fra dagens valg endelig klare.
Når 955 av stemmene er talt opp ser det slik ut.