Torbjørn Steinsland fikk seg en trøkk, men et par sting senere var han tilbake på Stadion ved kampslutt. Stegaberg fikk seg eskikkelig smell av Skudensnes. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Torbjørn Steinsland fikk seg en trøkk, men et par sting senere var han tilbake på Stadion ved kampslutt. Stegaberg fikk seg skikkelig smell av Skudennes. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Blod, svette og tårer

Stegaberg hadde full kontroll på Skudenes. Så ble det pause og Stegaberg sluknet helt. 2. omgang var rett og slett bare trist. Gjestene vant helt fortjent 3-2.

– Vi løp og løp, men det ble ingenting ut av det. Etter en grei 1. omgang ble alt bare rot i 2. omgang. Vi valgte feil løsninger. Løp og pasninger gikk i hytt og vær. Nei, dette var en trist fotballkamp, sier Glenn Fjellet etter å ha tapt for Skudenes.
Det så kjekt ut lenge for hjemmelaget. Full kontroll og mye spill på motstanders banehalvdel. I det 20. minutt skallet Torbjørn Steinsland og Aleksander Gundersen sammen og førstnevnte måtte tusle blodig av banen.
– Det ble et par sting i hodet, men ellers er alt OK, sier Steinsland.
Ok var det også på banen i minuttene etter skadesituasjonen. Erik Frøyland plukket med seg en ball i feltet og sendte hjemmelaget i ledelsen. Mål nummer to kom aldri før pause, men det burde det.

Kjedelig
Stegaberg var best i alt i 1. omgang og det var nesten uvirkelig da gjestene snudde 0-1 til 3-1 på 12 minutter.
– Vi var rett og slett ikke på etter pausen og det fikk vi svi for. Vi tapte dueller, mistet ballen i farlige situasjoner og ble stående å se på at de snudde kampen. Så begynte den håpløse jobben med å legge om, jage mål og prøve å hente de inn. Vi fikk et mål, men satte dem aldri under noe press. Kjedelig og trist er konklusjonen på denne kampen. Vi fikk aldri spillet i gang slik vi ville. Vi har heller ikke en stall som er stor og sterk nok til å kunne snu slike kamper, bare ved å bytte. Dette må vi bare glemme, sier trener Dag Frode Tønnesen.

Fjellet best
På en middels og knapt nok det dag var det Glenn Fjellet som viste best igjen. Spesielt som kantspiller. Som spiss fikk han lite å jobbe med. 3-2 kunne blitt til både 4-2 og 5-2. men Morten Mæland i målet fant fram et par praktredninger da det trengtes som mest.
Også spilende trener Dag Frode Tønnesen viste godt igjen og ryddet opp, spesielt i 1. omgang. Ellers var det en middels dag på jobben for de fleste.

Kampfakta

Stegaberg 2 (1)
Skudenes 3 (0)
5. div. avd. 4
Frakkagjerd stadion
1-0 Erik Frøyland (28)
1-1 Harald Haugeberg (49)
1-2 Håkon Sandhåland (55)
1-3 Håkon Sandhåland (57)
2-3 Dag Frode Tønnesen (66)
Dommer: Anfinn Birkeland, Vard
Tilskuere: 50

Stegabergpoeng:

3 – Glenn Fjellet
2 – Dag Frode Tønnesen
1 – Morten Mæland