Johan Kringeland Eriksen i aksjon tidligere i år. Foto: Ida Kathrin Nielsen
Johan Kringeland Eriksen i aksjon tidligere. Foto: Ida Kathrin Nielsen

Passerte millionen

Johan Kringeland Eriksen passerte en million kroner innkjørt da han torsdag vant sin 25. kuskeseier for året.

Grindebuen sendte ut Kringeland Enok i et kvalifiseringsløp til Bjørgvinpokalen på Bergen Travpark, et utslagningsløp med kvalifisering og finale samme dag. Det ble et løp 4-åringen og vant enkelt på 1.28,8a over 2100 meter. Dette var Kringeland Enoks syvende seier i årets 12. forsøk.
– Jeg hadde ikke tatt turen hvis jeg ikke hadde troen, smilte Kringeland Eriksen på seremoniplass etter forsøksseieren, til FV-lokalsporten.
For treneren selv var det snakk om trenerseier nummer 12 for året, og den 25. kuskeseieren for sesongen. Samtidig passerte 22-åringen èn million kroner innkjørt i sulkysetet så langt i karrieren. Imponerende alt sammen.