Mats Kristoffer Tysse Flygansvær
Mats Kristoffer Tysse Flygansvær er funnet omkommet ved Vibrandsøy.

Har du sett Mats?

Lørdag 16.09.17 kl. 2220 meldte familien til Mats Kristoffer Tysse Flygansvær (19) til politiet at de var bekymret siden de ikke hadde hørt fra Mats den dagen. Da de ikke hadde hørt mer fra han søndag 17.09.17 meldte de han formelt savnet kl. 1800.

Savnede er 173 cm, tynn, mørkt, kort hår med lang pannelugg, iført mørkeblå skjorte, sort dongeribukse og mørkeblå «seilersko».

Etter forberedende undersøkelser iverksatte politiet og Hovedredningssentralen leteaksjon etter Flygansvær søndag kveld kl. 2218. Frivillige mannskaper ble utkalt for søk på Hasseløy, hvor savnede sist ble sett i Grannesgaten natt til lørdag mellom kl. 02 og 03. Natt til mandag 18.09.17 har over 30 frivillige mannskaper søkt på Hasseløy og i sjøkanten rundt øya.

I samråd med familien går vi ut med både navn og bilde på savnede i håp om at det skal få frem informasjon om andre og ferskere observasjoner av ham. Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha informasjon av betydning for letearbeidet som pågår. Tips kan ringes til 02800.