Thomas Stølsvik var banens beste da Stegaberg og Torvastad spilte 1-1 i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Thomas Stølsvik og Stegaberg møter Rubbestadneset i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

1-1 får være helt OK

Stegaberg-trener Dag Frode Tønnesen etterlyste mer innstas fra laget sitt. Det fikk han bare delvis, men var rimelig fornøyd med 1-1 mot Torvastad.

Stegaberg begynte bra på hjemmebane og hadde flere gode sjanser i starten av kampen. Nærmest var Aleksander Gundersen som traff tverrliggeren. Men det skulle gå lenge for det ble mål. Men etter 41 minutter fikk Erik Frøyland sin første sjansen, den gikk i mål og det ble til slutt ett poeng ut av den scoringen.
– Effektivt, men ikke bra nok. Jeg ville så mye mer. Vi hadde en del nesten sjanser, hvor det var små marginer. 1. omgangen eide vi, men da er det ikke godt nok med bare ett mål, sa kantspilleren.
– Det virket som det var store rom i 1. omgang?
– Helt klart og vi lyktes med å utnytte dem delvis. Dessverre fikk vi ikke avsluttet angrepene slik vi ønsket, sier Frøyland som løp til krampa tok han.

2. omgang
Stegaberg har fått seg et aldri så lite 2. omgang kompleks. Mot Skudenes var det fullstendig kollaps. I dag ble de reddet, delvis av en meget god Thomas Stølsvik og et ineffektivt bortelag. Men de fikk sin redusering etter 59. minutt ved John Ø. Sletten, og da kokte det litt i de bakre Stegaberg-rekker.
– Vi skulle for alt i verden unngå akkurat det. Vi ble kanskje reddet av at de ropte og skreik, og hadde annet fokus enn på det å angripe. Heldigvis for oss, for der og da så det litt stygt ut. Etter hvert jevnet det seg ut- Vi hadde et par sjanser og de hadde en gigantisk dobbeltsjanse hvor ballen smalt i tverrliggeren to ganger på fem sekund. Alt i alt tro jeg det var helt OK med uavgjort, sier spillende trener Dag Frode Tønnesen.
Og det har han kanskje rett i. Det var ingen stor fotballopplevelse på kunstgraset i kveld. Et par flotte angrep begge veier. En god Torvastad-keeper, og som nevnt en meget solid Stegaberg-stopper var de som viste best igjen.
Nå venter Åkra 2 for Stegaberg på bortebane. Det blir en ny tøff kamp.

Andre resultat:
Haugar – Nord 7-0
Vedavåg – Sauda 8-3

Kampfakta

Stegaberg 1 (1)
Torvastad 1 (0)
5. div. avd. 4
Frakkagjerd kunst
1-0 Erik Frøyland (41)
1-1 John Ø. Sletten (59)
Dommer: Øystein Strand, Djerv 1919
Tilskuere 40

Stegaberg-poeng:
3 – Thomas Stølsvik
2 – Aleksander Gundersen
1 – Kjetil Bjørkheim