En tung stund for mange før kampen i kveld mellom Skjold og Djerv 1919. Flere av spillerne har mistet en de kjenner godt i løpet av kort tid. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
En tung stund for mange før kampen i kveld mellom Skjold og Djerv 1919. Flere av spillerne har mistet en de kjenner godt i løpet av kort tid. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Et minutt stillhet etter tung uke

Det har vært en tung uke for mange unge på Haugalandet. Før kampen i dag mintes også en ung fotballspiller som har gått bort.

– Det har vært en tung uke for mange. I dag vil vi sammen med Djerv 1919 minnes en av deres unggutter som mistet livet i Bergen i en alder av 22 år. Anton Holten kom fra Vindafjord og har spilt flere sesonger i Djerv 1919, opplyste speaker Dagfinn Bredal før kampen mellom Skjold og Djerv 11919.
På banen sto spillere, dommere, lagledere og flere med bøyd hodet og mintes også de to unge tysværbuene som har gått bort. Mange kjenner til alle disse tre unge mennene som i løpet av kort tid har gått bort.