Hans Morten Hansen viste hvordan man fikset en ødelagt kassett samtidig som man kjørte bil. Det var det tydeligvis flere i salen som hadde prøvd. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Hans Morten Hansen viste hvordan man fikset en ødelagt kassett samtidig som man kjørte bil. Det var det tydeligvis flere i salen som hadde prøvd. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Akkurat sånn vil vi ha det

Det er slike kvelder Tysværtunet har manglet. En morsom og lun komiker som trykker på de rette knappene. Hans Morten Hansen er på veien med «Game of Hansen». Heldige var de som var tilstede i kveld.

Det er morsomt, men slett ikke heseblesende. Folk humret og lo i 90 minutter. Temaene svingte fra private intime fortellinger til mer allmennkjente problemer i hverdagen. Hansen loste oss trygt igjennom.
84 show står på turnélisten denne gangen og det er ingen tvil om at Hansen er ute på en skikkelig suksessreise land og strand rundt. For det er vanskelig å ikke le med den røsslige siddisen, som nå bor på Kolbotn. Hans mange underfundige refleksjoner om livet treffer en nerve hos de aller fleste i den fullsatte salen. Vi har nok vært der, i alle fall i nærheten av hans ufattelig morsomme situasjoner. Og har vi ikke, så skulle vi ønsket det.
– Det er herlig å komme til et sted som Tysværtunet, med en lun og fin stemning. Jeg hadde den følelsen da jeg var her i vår i et lukket arrangement og vi bestemte oss med en gang for å komme tilbake, sier Hansen.
Og skal en tolke stemningen i salen var det svært mange som er glad for akkurat det.

Luring
Å reise rundt alene på en scene krever både erfaring og kløkt. Hansen har begge deler. Han ser sine folk ann. Han tar ting på sparket og kan justere inn showet sitt akkurat i den gata som må til for at det skal bli en suksess. Rett nok har vi hørt folk le høyere i Tysværtunet, men sjelden har vi hørt så lang sammenhengende humring som i kveld. Folk rundt oss rett og slett storkoste seg. Det er fortjent for vi har ikke hatt flust med standup fra denne scenen tidligere.
Vi koste oss, lo og hadde 90 strålende minutter. Det hadde svært mange andre også.

Derfor sørger vi for at hans Morten hansen får seks i kveld. Det fortjente han.

Torsdag kan du lese mer om showet og ikke minst høre hvordan livet på veien er for en av Norges morsomste menn. Hans Morten «Gullestad» Hansen dukker opp på Kulturlivsidene våre.

Standup

Hans Morten Hansen
«Game of Hansen»
Tysværtunet
300 publikummere
90 minutter